Lyckat Svensson

Tänker berätta en liten historia nu, om en väldigt lyckad händelse-igår
Allt samma började  torsdagen den 11 juli, jag & mamma bestämde oss för att åka till Åhlens, när vi kom dit bestämde jag mig för; Men varför inte bleka håret nu när utväxten blivit så lång! Så jag köpte två flaskor med blekningmedel, när jag kom hem gjorde precis så som det stod i insturktionerna, sen lät jag medlet vara i i ungefär 45 minuter-precis som det stod. Sen när jag tog ut och sköllde, såg jag något chokerande i spegeln. Mitt hår, det var hemskt... Jag gick ut till pappa och visade mitt misslyckande, han sa att jag såg ut som en skunk, vilket fick mig att känna mig mycket mer säker på att det jag gjorde såg allt från bra ut, sen gick jag in och visade mamma, som sa att det skulle bli fint sen när det torkade- det gjorde det inte! Så det slutatde med att först var det en blek morotsgul färg ungefär 10cm(där utväxten varit) Sen var det ett svart parti och senare en ljusar brun med vita toppar- Jätte vackert! Efter ungefär en timme började jag gråta-mes- och sa att jag inte skulle lämna huset, MEN Dagen efter(idag) åkte jag ner till stan i mössa och gick in till en frisör, är skit nöjd!
Älskar de!
Så med denna lilla histora vill jag berätta denna värdefulla lärdom "host" , även om allt känns surt, kommer de bli något possetift av det i slutendan!
Ha tålamod, annars lägg dig i din säg och gråt, vilket jag gjorde(några)t
 
 
 


LITZIUMWORLD / alternativ norrländska

Men så lyckat det kan bli :)

Svar: Haha mm, liksom tur i oturen ;)
。◕ ‿ ◕。

2013-07-13 17:37:41
URL: http://litziumworld.blogg.se


Namn:
Vågar du kryssa i?

Mailadress; bara jag som ser:


Har du nån blogg?


Här skriver du det du vill säga:
:-) :-( :-P :-d :-O ;-) ;-s ;-( :-| :question: :rolleyes: :love: :blush: :mad: :cool: :tired: :bigeyes: :thumbup: :thumbdown: ;-PTrackback